T Fietshokje

't Fietshokje - Specialist op gebied van (gebruikte) fietsen! 't Fietshokje biedt (gebruikte) fietsen aan van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Bekijk alle modellen en bestel direct jouw droom fiets!

T Fietshokje Reviews

  Agressieve medewerker

  Na een klacht terug gekomen in Beverwijk, slechte accu, u mag een andere fiets uitzoeken
  Hoe weet ik dan of deze accu wel goed is?
  Nou , zegt de medewerker, dat weet je nooit met een 2e hands fiets.
  U denkt toch niet dat we ze allemaal doormeten, daar doen we niet aan, dan wil ik graag mijn geld terug, waarop hij antwoord, dat doen we ook niet, ik ga ook niet in discussie met u
  U kunt een andere fiets mee nemen of gewoon deze mee terug nemen
  Wat een shit bedrijf
  Koop hier dus echt nooit een fiets, ben gewaarschuwd

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte service
  Slechte communicatie
  Nemen geen telefoon op
  Zijn gewoon niet geïnteresseerd in blijf klanten, alleen in geld

  Accu defect

  In maart een elektrische fiets gekocht maar accu was niet goed 7x terug moeten gaan voor een accu er werd gewoon een andere accu uit een andere fiets gehaald en die van mij in die fiets.
  Na 7x was ik het zat en wou een nieuwe accu daar gingen zo natuurlijk mee accoord maar helaas na 2 maanden met zo goed als geen contact van hun kant ook als je in de winkel bent wordt er niks gedaan alleen maar ik heb geen idee die gene die er over gaat is er nu niet u wordt gebeld nou 2 maanden later nog steeds niks
  Ik zit nu met een elektrische fiets in me schuur waar ik niks mee kan
  Ik zit na 3maanden nog steeds te wachten

  Zwakke punten
  Zeer slechte communicatie en zeer slechte service

  Koop geen fiets bij Fietshokje

  Fiets gekocht bij Fietshokje. Werd geleverd met los standaard, zonder fietsbel en met defecte verlichting. Op klacht werd niet gereageerd. Na een slechte review te hebben geschreven werd wel gereageerd op mijn klacht. Omdat er een slechte review was gegeven wordt er niets met de klacht gedaan. Kortom: oplichters die slechte fietsen verkopen en geen service verlenen.

  Sterke punten
  Sterk punt van Fietshokje is het negeren van de (terecht) klagende klanten

  Zwakke punten
  Er wordt niets gedaan met een klacht en er wordt niet gereageerd.

  Roest !

  GA HIER NIET HEEN !

  ik heb hier een bakfiets gekocht van terra.
  Na 2 maanden roest op belangrijker punten van de bakfiets.
  Stuur je een mailtje word je gewoon uit gelachen..

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles

  accu ebike defect bij levering

  Heb via fietshokje een elektrische moederfiets gekocht. Deze zou rijklaar afgeleverd worden echter blijkt de accu defect. Omruiling van de accu kan enkel in de winkel (150km verderop). Ik heb echter de fiets gekocht onder voorwaarden van RIJKLAAR AFLEVEREN met 30 dagen garantie op de accu.

  Deze oplichters verkopen slechte fietsen en reageren vervolgens nauwelijks op mails over klachten. Vermelden op hun website dat je een geschil in kunt dienen via WebwinkelKeur .... maar ze zijn niet eens lid van dat keurmerk!

  Sterke punten
  geld aftroggelen, oplichting, slechte fietsen leveren, niet reageren

  Zwakke punten
  service, garantienaleving, fatsoen

  Zeer slecht

  Komen afspraken niet na. Fiets van e 1500 binnen garantietermijn stuk, er gebeurt niets. Wel veel beloftes.trap er niet in en koop niet!!

  Zonde van een hoop geld

  Ik kwam helemaal naar Hoofddorp voor een elektrische fiets die ik op Marktplaats had zien staan. In de winkel had de medewerker geen tijd voor me en ik moest zelf maar kijken. Ben naar de andere medewerker gegaan en deze wou me gelukkig wel helpen, maar vertelde me op de framemaat na weinig over de fiets. Eenmaal thuisbezorgd:
  - het voorlicht werkt niet.
  - de banden waren volledig leeg van lucht.
  - de fiets was totaal niet afgesteld op mijn hoogte.
  - de ketting viel er in de eerste week al af.

  Contact met ze gezocht en na een aantal mail waarin kortaf gevraagd werd of de batterij niet vervangen moest worden (elektrische stella fiets waarbij de lampen op de accu werken) bij mijn laatste mail totaal geen antwoord meer gekregen. Ze negeren het gewoon als ze je niet willen helpen.
  Service en klantvriendelijkheid ver te zoeken.

  Sterke punten
  De prijs, maar goedkoop is uiteindelijk duurkoop

  Zwakke punten
  Service
  Contact
  Aflevering
  Personeel
  Kapotte onderdelen

  Een wrak gekocht zonder garantie

  Koop nooit iets bij t fietshokje. Ik heb een dure Koga gekocht en de display ging kapot. Mijn fietsenmaker heeft de fiets nagekeken en alles moet vervangen worden: de motor, remschijven, kettingkast, voorwiel en nog wat zaken. Bedrag: 1200 euro. Het was een wrak, zei deze man. Gebeld met het fietshokje, totaal geen begrip. Jammer dan zei die man. Dus: ga nooit naar t fietshokje, ze verkopen rotzooi!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen communicatie mogelijk, rotfietsen in de verkoop

  Kijk uit met fietsenhokje amersfoort

  24 juni een elektrische fiets gekocht,helaas sinds 2 weken valt die steeds uit dus gisteren de fiets voor reparatie gebracht.
  Nu blijkt de kosten voor de reparatie gaan totaal voor mijn rekening komen.
  Tijd om via een advocaat hier werk van te maken want dit is niet terecht

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichterij

  Stay away from 't Fietshokje HOUTPLEIN!!

  I bought a 2dn hand E-Bike from this shop a month an a half ago with 3 months warranty, that's why you would pay a little extra.

  1 month after buying it the battery died so I went to the shop and let them know. With very bad ways they told me "why let you drain the battery?" which was not true, I took care of it and never let it discharge deeply.

  They told me they would fix it and call me back that same day, then the next day, then few days later... After 2 weeks I went to the shop and my bike was still there with 0 progress, nothing repaired, they did not even remember me and what was wrong with my bike. When I complaint they suddently came out from the warehouse with another battery for me.

  At home I realized the battery they gave me has much less capacity and poorer performance than the original !! Mine was 13Ah and the one they gave me was 10Ah. They are professional scammers and liars and very dishonest people. I won't waste my time going there anymore but I will post this notice so at least I can prevent future buyers!! Stay away from them, if you need a bike just go to any other 2nd hand shop, but not to this one.

  Zwakke punten
  Dishonest, liars, scammers

  Sechte service

  Online een elektrische fiets gekocht
  Keurig geleverd. Niets mis mee op het eerste oog.
  Alleen de versnelling trapt door. Dat zie je niet als hij net geleverd is. Omdat het een kado voor mijn zoon zijn verjaardag was hebben we het ongeveer 3 weken na het leveren in gebruik genomen. Dus een mail gestuurd. Geen reactie.
  Kan zomer periode, vakantie, druk....
  Dus dacht ik bel wel even.
  Kreeg een monteur van de lokatie raaks in Haarlem aan de telefoon. Wat een onbeschofte man was dit! Hij had geen zin om mij te woord te staan en herhaalde meerdere malen ik ga u nu ophangen. Ik had nog wat vragen... niet gek toch als je garantie krijgt bij een fiets waar je geen gebruik van kan maken. Toen ik deze meneer naar zijn naam vroeg kreeg ik deze niet. Hij wilde het me niet vertellen. Snap het wel hij wist precies dat hij fout was.... hij heeft me gewoon opgehangen. Nu weer een mail gestuurd ben benieuwd. WAARSVHUWING koop hier dus geen fiets online als je niet in de buurt van een van de winkels woont want als je fiets al defect aankomt mag je zelf de kosten ect betalen om hem weer bij hun te krijgen.
  Ben nog nooit zo onbeschoft behandeld

  Opeens kon er nu naar een aantal reviews wel gereageert worden op mijn mail.
  Het antwoord was dat ik gesproken had met een zwaar autistische jongen * waarom neemt hij de telefoon op, ik kan dat niet zien door de telefoon, begeleiding???? ) en dat ik daar maar begrip voor moet hebben en wat ik nu van hun wil.....

  Nou niets meer de fiets wel op mijn eigen kosten bij een professionele reparateur maken en niet bij een porrelaar die blijkbaar zelf ook klanten niet zo netjes te woord staat en de schuld bij de klant legt.... want ik moet maar begrip hebben.... iets met de omgekeerde wereld;-)

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Lees het verhaal maar

  Garantie tot de deur

  Ze kijken de fietsen helemaal niet na voor verkoop en aan garantie doen ze alleen als het niet te veel kost.
  Sparta Moeder fiets van 400 euro gekocht, binnen 1 maand waren er een aantal spaken los gekomen wat prima te herstellen was als garantie bij Raaks. Bij het ophalen van de fiets bleek plotseling dat de fietsendrager was afgebroken op de las naden. (zo was hij niet gebracht)

  We zijn 6 weken verder elke week bellen, Nooit hoor je wat terug op emails of dat je terug gebeld wordt. Elke keer krijg je die monteur daar aan de lijn en hij weet nooit wat alleen maar aan het lijntje houden met ik ga het navragen meneer bel over een week nog eens meneer etc etc en na 6 weken krijg je een K.. excus dat het niet leverbaar is (wat het dus wel is volgens de lokale sparta dealer hier) kom je zelf met een oplossing omdat er nog z'n fiets daar staat geef mij dan dat onderdeel, maar nee dat willen hij niet. Dus ja wat voor oplossing ik dan zelf in gedachten had en dat ik dat maar even moest mailen naar fietshokje zelf..... Met andere woorden zoek het lekker uit....

  Ik raad deze club zwaar af mij zie je hier niet meer

  Sterke punten
  breed assortiment

  Zwakke punten
  Je kan niet zo goed op marktplaats bij een particulier een fiets kopen

  Zeer slechte klantenservice

  Zeer slechte service. Wilde een accu voor mijn e bike bestellen waarmee op de website werd geadverteerd. Binnen een week 5 e-mails gestuurd waar niet op werd gereageerd. Uiteindelijk na diverse pogingen uiteindelijk telefonisch contact. Antwoord, wij zijn een winkelfiliaal u kunt alleen per e-mail contact opnemen via de klantenservice. Nee, voor mij heeft Fietshokje afgedaan..de naam alleen al

  Sterke punten
  Geen

  nul service

  Gekochte nieuwe fiets bleek gebrek te hebben. Konden ze niet repareren, maar kreeg geen geld terug of korting. Ik moet nu zelf ergens anders laten repareren. Als je betaald hebt ben je de pineut als je service nodig hebt. Management reageert niet op mails. Geen contact mogelijk, telefoon wordt niet opgenomen.

  Sterke punten
  Veel.keus

  Zwakke punten
  slechte producten en service

Bezoek T Fietshokje

Schrijf je eigen review