Fietsenhal Middenmeer

Fietsenhal J. Niks Middenmeer - de goedkoopste fietsenwinkel De goedkoopste fietsenwinkel van Noord Holland. Wij leveren o.a. Montego, Puch, Gitane, Union, Sparta en Loekie. Bezoek onze showroom voor alle modellen!

Fietsenhal Middenmeer Reviews

  Zeer Slechte service achteraf

  Men doet aardig als je een fiets of E Bike komt kopen, maar krijg je na aankoop problemen met fiets of E Bike hoef je niet op een klantvriendelijke service te rekenen .
  Wij kregen steeds te horen dat onze nieuwe E Bike niks mankeerde terwijl wij na herhaalde pogingen om enige service te verkrijgen d.m.v. een andere dealer bevestigd kregen dat de fiets echt een behoorlijk mankement had.
  Ook daar wilde men bij J. Niks niets van weten.
  Kortom, Goedkoop is duurkoop en 3x NIKS bij J. Niks

  Sterke punten
  Goede verkoop praat met een vriendelijk gezicht

  Zwakke punten
  Slechte service achteraf en een zeer klant onvriendelijke houding.
  Geen 1 ster waard !

  prima service

  Een 2e hands fiets gekocht. Tijdens de eindcontrole gaf een medewerker aan dat er een aantal dingen die niet helemaal goed waren. Deze hebben ze gelijk aangepakt, en vervangen voor aflevering.

  Kort om prima service

  Sterke punten
  Eind controle

  Slechte service

  Zeer vriendelijke en behulpzame verkoper, maar service naderhand is zeer belabberd. Je kan wel zeggen: is er totaal niet.
  Na de aankoop van een mooie nieuwe fiets, kreeg ik hem niet verzekerd, omdat er geen framenummer in of op zat. Met een fictief nummer zou ik hem via hen kunnen verzekeren, maar wel 3x duurder dan bij mijn eigen verzekering! En een fictief nummer vind ik raar, dan is na diefstal mijn fiets dus nooit meer op te sporen? Ik vind het twijfelachtig.

  Sterke punten
  Vriendelijke verkoper

  Zwakke punten
  Geen vriendelijke toon naderhand en geen service naderhand.

Bezoek Fietsenhal Middenmeer

Schrijf een review