Reviews over Fietsenmakers


  Koop hier noooit een Fiets !! - Review over Edwin Groen Tweewielers

  Wat een ontzettend slecht bedrijf is dit. Heb je een elektrische fiets daar gekocht voor een hoop geld na 3 jaar is de batterij uit elkaar geknapt. Ja sorry we kunnen niets voor je doen. Zit je met een fiets waar je niets mee kan. Van klantvriendelijkheid hebben ze daar al helemaal niet gehoord. Ga wel naar de concurrent zal ik ongetwijfeld beter geholpen worden dan hier.

  Ik voel me bedrogen - Review over Leenders Bike Totaal

  Weinig km gereden, in de garantie, maar toch reparatie in rekening brengen Rekening sturen voor servicebeurt, maar ik heb een duur service abonnement Zeer lange wachttijden voor servicebeurten Onredelijk lage inruil maar bij aanschaf mooie praatjes, lelijk. Ik kom hier nooit meer

  Sterke punten
  Verkooppratjes

  Zwakke punten
  Beloften worden niet waargemaakt, slechte service

  Kijk uit met fietsenhokje amersfoort - Review over T Fietshokje

  24 juni een elektrische fiets gekocht,helaas sinds 2 weken valt die steeds uit dus gisteren de fiets voor reparatie gebracht. Nu blijkt de kosten voor de reparatie gaan totaal voor mijn rekening komen. Tijd om via een advocaat hier werk van te maken want dit is niet terecht

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichterij

  Klantvriendelijkheid ook al ben je geen klant! - Review over Egbert Egberts

  Wij zijn op vakantie in Drenthe vanuit Zeeland. We willen hier de omgeving gaan verkennen met de fiets. We hadden overal aan gedacht om mee te nemen, maar vergeten dus domweg de fietscomputertjes van onze e bikes mee te nemen van huis. Na een mailtje naar Egbert Egberts mochten we gewoon kosteloos een hele week 2 fietscomputertjes gebruiken! Natuurlijk geven we 5 sterren voor deze service!

  Sterke punten
  Service, klantgerichtheid, behulpzaamheid

  Service - Review over Berry Bikes

  We hebben nu onze tweede elektrische fietsen van Berry Bikes in gebruik en kopen pas na een aantal jaren weer een nieuwe. We gaan dan weer naar Berry Bikes, niet alleen omdat we ons kunnen vinden in zijn prijzen, maar vooral i.v.m. zijn bijzonder goede service. Voor kleine storingen helpt zijn team ons direct en gratis en ook voor grote reparaties en onderhoud helpt het ons vakkundig.

  Sterke punten
  Zijn service gedurende vele jaren

  Zwakke punten
  De bescheiden uitstraling van zijn zaak.

  Stay away from 't Fietshokje HOUTPLEIN!! - Review over T Fietshokje

  I bought a 2dn hand E-Bike from this shop a month an a half ago with 3 months warranty, that's why you would pay a little extra. 1 month after buying it the battery died so I went to the shop and let them know. With very bad ways they told me "why let you drain the battery?" which was not true, I took care of it and never let it discharge deeply. They told me they would fix it and call me back that same day, then the next day, then few days later... After 2 weeks I went to the shop and my bike was still there with 0 progress, nothing repaired, they did not even remember me and what was wrong with my bike. When I complaint they suddently came out from the warehouse with another battery for me. At home I realized the battery they gave me has much less capacity and poorer performance than the original !! Mine was 13Ah and the one they gave me was 10Ah. They are professional scammers and liars and very dishonest people. I won't waste my time going there anymore but I will post this notice so at least I can prevent future buyers!! Stay away from them, if you need a bike just go to any other 2nd hand shop, but not to this one.

  Zwakke punten
  Dishonest, liars, scammers

  Sechte service - Review over T Fietshokje

  Online een elektrische fiets gekocht Keurig geleverd. Niets mis mee op het eerste oog. Alleen de versnelling trapt door. Dat zie je niet als hij net geleverd is. Omdat het een kado voor mijn zoon zijn verjaardag was hebben we het ongeveer 3 weken na het leveren in gebruik genomen. Dus een mail gestuurd. Geen reactie. Kan zomer periode, vakantie, druk.... Dus dacht ik bel wel even. Kreeg een monteur van de lokatie raaks in Haarlem aan de telefoon. Wat een onbeschofte man was dit! Hij had geen zin om mij te woord te staan en herhaalde meerdere malen ik ga u nu ophangen. Ik had nog wat vragen... niet gek toch als je garantie krijgt bij een fiets waar je geen gebruik van kan maken. Toen ik deze meneer naar zijn naam vroeg kreeg ik deze niet. Hij wilde het me niet vertellen. Snap het wel hij wist precies dat hij fout was.... hij heeft me gewoon opgehangen. Nu weer een mail gestuurd ben benieuwd. WAARSVHUWING koop hier dus geen fiets online als je niet in de buurt van een van de winkels woont want als je fiets al defect aankomt mag je zelf de kosten ect betalen om hem weer bij hun te krijgen. Ben nog nooit zo onbeschoft behandeld Opeens kon er nu naar een aantal reviews wel gereageert worden op mijn mail. Het antwoord was dat ik gesproken had met een zwaar autistische jongen * waarom neemt hij de telefoon op, ik kan dat niet zien door de telefoon, begeleiding???? ) en dat ik daar maar begrip voor moet hebben en wat ik nu van hun wil..... Nou niets meer de fiets wel op mijn eigen kosten bij een professionele reparateur maken en niet bij een porrelaar die blijkbaar zelf ook klanten niet zo netjes te woord staat en de schuld bij de klant legt.... want ik moet maar begrip hebben.... iets met de omgekeerde wereld;-)

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Lees het verhaal maar

  Telefoongesprek - Review over Tweewielercentrum Zeeland

  Ervaring rond uit onbeschoft gedrag naar mijn zoon toe bij alleen een vraag over een reparatie voor zijn scooter

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Onbeschoft

  Fietsprobleem - Review over Atlas Fietsen

  Mijn fiets probleem hebben de mannen keurig opgelost.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\nDik tevreden !!!

  Geen klantenservice - Review over Stokebrook Rijwielhandel

  Afgelopen week 2 electrische fietsen gekocht. Vandaag gaan vrouw en dochter ermee op pad, bij het willen onderbinden van een rugtas knapt de snelbinder (niet eerder gebruikt). Ze fietsen gelijk even naar Wirdum, 9.40 uur komen ze daar aan. Helaas 10.00 uur gaat de winkel open. Wel is iedereen al aanwezig. Mijn vrouw vraagt of het mogelijk is om een nieuwe snelbinder mee te geven of anders een 'spin'. Geen mogelijkheid, het was nog geen 10.00 uur, dus geen service. Dit terwijl het in 1 minuut afgehandeld kon zijn. Je verwacht een iets andere reactie na € 3.000 te hebben betaald voor 2 fietsen! Absoluut dus geen service en zeker niet flexibel als het gaat om meedenken met de klant.

  Elektrische fiets - Review over Berry Bikes

  Wij hebben nu onze tweede elektrische fiets gekocht bij Berry Bikes en wij hebben super service ervaren zowel bij de verkoop alsook bij kleine probleempjes.

  Sterke punten
  Service staat hoog in het vaandel!

  service verlening - Review over Atlas Fietsen

  niets dan lof voor de service-verlening door atlas fietsen in aphen aan de rijn. een zeer klantvriendelijke benadering. een verrichting aan je fiets van hooguit een paar minuten wordt als service-verlening beschouwt. alle waardering voor deze benadering

  Goede service. - Review over De Beente

  Ik ben al 15 jaar klant en ik ben erg blij met de service die mij geboden word. Je hoef maar te bellen en ze staan altijd voor je klaar. En de prijs kwaliteit is ook nog eens erg goed.

  Sterke punten
  Klant gericht, service op maat, er is altijd een oplossing.

  Zwakke punten
  Veel mensen hebben deze goede service ontdekt dus soms moet je even wachten voor je geholpen word. En dat is normaal ze kunnen helaas niet vliegen.

  Geen fiets kopen hier - Review over Leenders Bike Totaal

  Speedbike gekocht, maar continu problemen mee. Problemen worden niet of slecht opgelost en niks valt onder garantie???

  Sterke punten
  Goeie verkooppraatjes

  Zwakke punten
  Slechte service en slechte kwaliteit. Speedbike gekocht, maar continu problemen mee.

  Klantvriendelijke after sales - Review over FietsenConcurrent

  Nieuwe fiets (Giant) voor zeer scherpe prijs gekocht bij Fietsenconcurrent.nl. Sleutel van het slot breekt na 3 maanden in het slot af. Normaal gesproken moet je dan bewijzen dat het niet jouw schuld is. Bij Fietsenconcurrent.nl zeuren ze niet en sturen me per post een nieuw AXA slot met nieuwe sleutels op. Fijn zulke vriendelijke mensen.

  Sterke punten
  Snelle levering. Klantvriendelijk. Geen gezeur bij garantie.

  Prima - Review over Bikes 4 All

  Zeer goed advies gekregen over aanschaf E-bike.\\r\\nHet is een Qwic Mn8 geworden.\\r\\nHeerlijke fiets.\\r\\n

  Sterke punten
  Duidelijk. Goed advies. Goede service.

  Zwakke punten
  Geen

  Garantie tot de deur - Review over T Fietshokje

  Ze kijken de fietsen helemaal niet na voor verkoop en aan garantie doen ze alleen als het niet te veel kost. Sparta Moeder fiets van 400 euro gekocht, binnen 1 maand waren er een aantal spaken los gekomen wat prima te herstellen was als garantie bij Raaks. Bij het ophalen van de fiets bleek plotseling dat de fietsendrager was afgebroken op de las naden. (zo was hij niet gebracht) We zijn 6 weken verder elke week bellen, Nooit hoor je wat terug op emails of dat je terug gebeld wordt. Elke keer krijg je die monteur daar aan de lijn en hij weet nooit wat alleen maar aan het lijntje houden met ik ga het navragen meneer bel over een week nog eens meneer etc etc en na 6 weken krijg je een K.. excus dat het niet leverbaar is (wat het dus wel is volgens de lokale sparta dealer hier) kom je zelf met een oplossing omdat er nog z'n fiets daar staat geef mij dan dat onderdeel, maar nee dat willen hij niet. Dus ja wat voor oplossing ik dan zelf in gedachten had en dat ik dat maar even moest mailen naar fietshokje zelf..... Met andere woorden zoek het lekker uit.... Ik raad deze club zwaar af mij zie je hier niet meer

  Sterke punten
  breed assortiment

  Zwakke punten
  Je kan niet zo goed op marktplaats bij een particulier een fiets kopen

  Zeer slechte klantenservice - Review over T Fietshokje

  Zeer slechte service. Wilde een accu voor mijn e bike bestellen waarmee op de website werd geadverteerd. Binnen een week 5 e-mails gestuurd waar niet op werd gereageerd. Uiteindelijk na diverse pogingen uiteindelijk telefonisch contact. Antwoord, wij zijn een winkelfiliaal u kunt alleen per e-mail contact opnemen via de klantenservice. Nee, voor mij heeft Fietshokje afgedaan..de naam alleen al

  Sterke punten
  Geen

  nooit hier een fiets kopen! - Review over Leenders Bike Totaal

  Ik heb 2.5 jaar geleden een Sparta Marathon gekocht. Het is daadwerkelijk een en al ellende met deze fiets. Minimaal 10 keer is de fiets al opgehaald om gerepareerd te worden voor verschillende gebreken. Het ergste is nog dat het vaak nog niet eens is gerepareerd. Medewerkers van de werkplaats bellen je niet terug terwijl ze dat beloven. Vervolgens krijg je de fiets terug met geen enkele uitleg wat er gerepareerd is. Chauffeur vergeet een leenfiets mee te brengen. Ook verwisselen ze in de werkplaats de fietsen waardoor er gewoon een andere fiets van iemand anders bij mij wordt afgeleverd. Ik heb een gesprek aangevraagd om het over de fiets te hebben, omdat dit gewoon een zeer slechte fiets is. Dit weigeren ze gewoon omdat ze “zogenaamd” eerst willen weten wat er weer mis is met de fiets. Vervolgens krijg je er niks meer over te horen. Geregeld krijg ik de fiets terug van reparatie terwijl er zich gewoon precies hetzelfde probleem voordoet. Ik zou nooit en ook maar nooit hier nog een fiets kopen, evenals een aantal anderen die ik ken. Zij hebben ook problemen met hun fiets. Iedere keer wanneer ik ze weer bel omdat er weer iets niet werkt betreuren ze het, echter gebeurt er helemaal niks!

  TOP service - Review over Atlas Fietsen

  Ik ben niet zo van het recensies schrijven, maar voor Atlas fietsen maak ik echt een uitzondering. Ik heb niet echt geluk met mijn speed pedelec, dat is niet te danken aan Atlas maar aan de fabrikant. Steeds weer wordt ik enorm positief verrast door de service van de mannen van Atlas Zoetermeer. Keer op keer wordt de juiste zorg en service geleverd. Fiets storing? breng maar langs, leenfiets staat klaar. Als er onderdelen van de fabrikant moeten komen, word ik netjes op de hoogte gehouden. Kan ik niet verder, dan wordt de fiets zonder meer opgehaald. Dit is een bedrijf waar mensen werken die begrijpen wat een klant hoppt (of misschien stiekem verwacht) te vinden. Chapeau!

  Sterke punten
  Service!!

  Zwakke punten
  Ik heb ze oprecht nog niet kunnen ontdekken, of het moet zijn dat ik wel eens moet wachten omdat ze het zo druk hebben....

  nul service - Review over T Fietshokje

  Gekochte nieuwe fiets bleek gebrek te hebben. Konden ze niet repareren, maar kreeg geen geld terug of korting. Ik moet nu zelf ergens anders laten repareren. Als je betaald hebt ben je de pineut als je service nodig hebt. Management reageert niet op mails. Geen contact mogelijk, telefoon wordt niet opgenomen.

  Sterke punten
  Veel.keus

  Zwakke punten
  slechte producten en service

  Fair deal - Review over FietsenConcurrent

  Ik vind de service die deze jongens geven meer dan keurig. Je weet van te voren waar je aan toe bent, daarnaast de laagste prijsgarantie. Top. Fiets komt zonder onderhoud, dat is een gegeven, daarna dan ook niet zeuren

  Sterke punten
  Duidelijk en sterk in prijs

  Zwakke punten
  geen

  Oplichters - Review over Stuurwold

  Ruim twee weken na het bestellen van een artikel dat niet meer leverbaar blijkt te zijn, heb ik, na meerdere emails, beloftes en telefoontjes mijn geld nog steeds niet terug gekregen. Bovendien blijkt de website ineens offline en zijn twee van de drie telefoonnummers onbereikbaar.

  Snelle en goede service - Review over FietsenConcurrent

  Ik heb een e-bike gekocht via de fietsenconcurrent. Tijdens de garantie periode heb ik een klein defect gehad aan de ondersteuning van de fiets, na contact kon je de fiets direct brengen en werd de fiets binnen twee dagen gerepareerd. Nu is mijn zadel defect en de fiets meer dan 2 jaar oud en de garantie verlopen dit was geen probleem heb gewoon een nieuw zadel gekregen. Voor mij is dit een bedrijf dat zeker een warme douche verdiend. Ga zo door, en nog hartelijk bedankt.

  Sterke punten
  Vriendelijk personeel, een prima service en advies

  Zwakke punten
  heb ik niet gevonden.

  Drama - Review over T Fietshokje

  In juni een 2e hands fiets gekocht. Batterij bleek al snel kapot te zijn. Na wekelijks bellen een andere batterij gehad met een aannemelijke mindere radius. Batterij verder goed, maar heb niet voor niets voor zwaardere batterij gekozen. Wederom wekelijks bellen, allerlei beloftes en loze woorden. Excuses te over, tot aan een zogenaamd ongeluk en ziekenhuis opname aan toe! Ze blijven naar elkaar verwijzen en doen net of je voor het eerst belt. Einde van het liedje in oktober: er is nog niets veranderd. Dramatisch slechte winkel, schande!

  Sterke punten
  Lekker verkooppraatje

  Zwakke punten
  Je krijgt niet wat je hebt afgesproken