Reviews over Fietsenmakers

  Telefoongesprek - Review over Tweewielercentrum Zeeland

  Ervaring rond uit onbeschoft gedrag naar mijn zoon toe bij alleen een vraag over een reparatie voor zijn scooter

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Onbeschoft

  Fietsprobleem - Review over Atlas Fietsen

  Mijn fiets probleem hebben de mannen keurig opgelost.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\nDik tevreden !!!

  Geen klantenservice - Review over Stokebrook Rijwielhandel

  Afgelopen week 2 electrische fietsen gekocht. Vandaag gaan vrouw en dochter ermee op pad, bij het willen onderbinden van een rugtas knapt de snelbinder (niet eerder gebruikt). Ze fietsen gelijk even naar Wirdum, 9.40 uur komen ze daar aan. Helaas 10.00 uur gaat de winkel open. Wel is iedereen al aanwezig. Mijn vrouw vraagt of het mogelijk is om een nieuwe snelbinder mee te geven of anders een 'spin'. Geen mogelijkheid, het was nog geen 10.00 uur, dus geen service. Dit terwijl het in 1 minuut afgehandeld kon zijn. Je verwacht een iets andere reactie na € 3.000 te hebben betaald voor 2 fietsen! Absoluut dus geen service en zeker niet flexibel als het gaat om meedenken met de klant.

  Elektrische fiets - Review over Berry Bikes

  Wij hebben nu onze tweede elektrische fiets gekocht bij Berry Bikes en wij hebben super service ervaren zowel bij de verkoop alsook bij kleine probleempjes.

  Sterke punten
  Service staat hoog in het vaandel!

  service verlening - Review over Atlas Fietsen

  niets dan lof voor de service-verlening door atlas fietsen in aphen aan de rijn. een zeer klantvriendelijke benadering. een verrichting aan je fiets van hooguit een paar minuten wordt als service-verlening beschouwt. alle waardering voor deze benadering

  Goede service. - Review over De Beente

  Ik ben al 15 jaar klant en ik ben erg blij met de service die mij geboden word. Je hoef maar te bellen en ze staan altijd voor je klaar. En de prijs kwaliteit is ook nog eens erg goed.

  Sterke punten
  Klant gericht, service op maat, er is altijd een oplossing.

  Zwakke punten
  Veel mensen hebben deze goede service ontdekt dus soms moet je even wachten voor je geholpen word. En dat is normaal ze kunnen helaas niet vliegen.

  Geen fiets kopen hier - Review over Leenders Bike Totaal

  Speedbike gekocht, maar continu problemen mee. Problemen worden niet of slecht opgelost en niks valt onder garantie???

  Sterke punten
  Goeie verkooppraatjes

  Zwakke punten
  Slechte service en slechte kwaliteit. Speedbike gekocht, maar continu problemen mee.

  Klantvriendelijke after sales - Review over FietsenConcurrent

  Nieuwe fiets (Giant) voor zeer scherpe prijs gekocht bij Fietsenconcurrent.nl. Sleutel van het slot breekt na 3 maanden in het slot af. Normaal gesproken moet je dan bewijzen dat het niet jouw schuld is. Bij Fietsenconcurrent.nl zeuren ze niet en sturen me per post een nieuw AXA slot met nieuwe sleutels op. Fijn zulke vriendelijke mensen.

  Sterke punten
  Snelle levering. Klantvriendelijk. Geen gezeur bij garantie.

  Prima - Review over Bikes 4 All

  Zeer goed advies gekregen over aanschaf E-bike.\\r\\nHet is een Qwic Mn8 geworden.\\r\\nHeerlijke fiets.\\r\\n

  Sterke punten
  Duidelijk. Goed advies. Goede service.

  Zwakke punten
  Geen

  Garantie tot de deur - Review over T Fietshokje

  Ze kijken de fietsen helemaal niet na voor verkoop en aan garantie doen ze alleen als het niet te veel kost. Sparta Moeder fiets van 400 euro gekocht, binnen 1 maand waren er een aantal spaken los gekomen wat prima te herstellen was als garantie bij Raaks. Bij het ophalen van de fiets bleek plotseling dat de fietsendrager was afgebroken op de las naden. (zo was hij niet gebracht) We zijn 6 weken verder elke week bellen, Nooit hoor je wat terug op emails of dat je terug gebeld wordt. Elke keer krijg je die monteur daar aan de lijn en hij weet nooit wat alleen maar aan het lijntje houden met ik ga het navragen meneer bel over een week nog eens meneer etc etc en na 6 weken krijg je een K.. excus dat het niet leverbaar is (wat het dus wel is volgens de lokale sparta dealer hier) kom je zelf met een oplossing omdat er nog z'n fiets daar staat geef mij dan dat onderdeel, maar nee dat willen hij niet. Dus ja wat voor oplossing ik dan zelf in gedachten had en dat ik dat maar even moest mailen naar fietshokje zelf..... Met andere woorden zoek het lekker uit.... Ik raad deze club zwaar af mij zie je hier niet meer

  Sterke punten
  breed assortiment

  Zwakke punten
  Je kan niet zo goed op marktplaats bij een particulier een fiets kopen

  Zeer slechte klantenservice - Review over T Fietshokje

  Zeer slechte service. Wilde een accu voor mijn e bike bestellen waarmee op de website werd geadverteerd. Binnen een week 5 e-mails gestuurd waar niet op werd gereageerd. Uiteindelijk na diverse pogingen uiteindelijk telefonisch contact. Antwoord, wij zijn een winkelfiliaal u kunt alleen per e-mail contact opnemen via de klantenservice. Nee, voor mij heeft Fietshokje afgedaan..de naam alleen al

  Sterke punten
  Geen

  nooit hier een fiets kopen! - Review over Leenders Bike Totaal

  Ik heb 2.5 jaar geleden een Sparta Marathon gekocht. Het is daadwerkelijk een en al ellende met deze fiets. Minimaal 10 keer is de fiets al opgehaald om gerepareerd te worden voor verschillende gebreken. Het ergste is nog dat het vaak nog niet eens is gerepareerd. Medewerkers van de werkplaats bellen je niet terug terwijl ze dat beloven. Vervolgens krijg je de fiets terug met geen enkele uitleg wat er gerepareerd is. Chauffeur vergeet een leenfiets mee te brengen. Ook verwisselen ze in de werkplaats de fietsen waardoor er gewoon een andere fiets van iemand anders bij mij wordt afgeleverd. Ik heb een gesprek aangevraagd om het over de fiets te hebben, omdat dit gewoon een zeer slechte fiets is. Dit weigeren ze gewoon omdat ze “zogenaamd” eerst willen weten wat er weer mis is met de fiets. Vervolgens krijg je er niks meer over te horen. Geregeld krijg ik de fiets terug van reparatie terwijl er zich gewoon precies hetzelfde probleem voordoet. Ik zou nooit en ook maar nooit hier nog een fiets kopen, evenals een aantal anderen die ik ken. Zij hebben ook problemen met hun fiets. Iedere keer wanneer ik ze weer bel omdat er weer iets niet werkt betreuren ze het, echter gebeurt er helemaal niks!

  TOP service - Review over Atlas Fietsen

  Ik ben niet zo van het recensies schrijven, maar voor Atlas fietsen maak ik echt een uitzondering. Ik heb niet echt geluk met mijn speed pedelec, dat is niet te danken aan Atlas maar aan de fabrikant. Steeds weer wordt ik enorm positief verrast door de service van de mannen van Atlas Zoetermeer. Keer op keer wordt de juiste zorg en service geleverd. Fiets storing? breng maar langs, leenfiets staat klaar. Als er onderdelen van de fabrikant moeten komen, word ik netjes op de hoogte gehouden. Kan ik niet verder, dan wordt de fiets zonder meer opgehaald. Dit is een bedrijf waar mensen werken die begrijpen wat een klant hoppt (of misschien stiekem verwacht) te vinden. Chapeau!

  Sterke punten
  Service!!

  Zwakke punten
  Ik heb ze oprecht nog niet kunnen ontdekken, of het moet zijn dat ik wel eens moet wachten omdat ze het zo druk hebben....

  nul service - Review over T Fietshokje

  Gekochte nieuwe fiets bleek gebrek te hebben. Konden ze niet repareren, maar kreeg geen geld terug of korting. Ik moet nu zelf ergens anders laten repareren. Als je betaald hebt ben je de pineut als je service nodig hebt. Management reageert niet op mails. Geen contact mogelijk, telefoon wordt niet opgenomen.

  Sterke punten
  Veel.keus

  Zwakke punten
  slechte producten en service

  Fair deal - Review over FietsenConcurrent

  Ik vind de service die deze jongens geven meer dan keurig. Je weet van te voren waar je aan toe bent, daarnaast de laagste prijsgarantie. Top. Fiets komt zonder onderhoud, dat is een gegeven, daarna dan ook niet zeuren

  Sterke punten
  Duidelijk en sterk in prijs

  Zwakke punten
  geen

  Oplichters - Review over Stuurwold

  Ruim twee weken na het bestellen van een artikel dat niet meer leverbaar blijkt te zijn, heb ik, na meerdere emails, beloftes en telefoontjes mijn geld nog steeds niet terug gekregen. Bovendien blijkt de website ineens offline en zijn twee van de drie telefoonnummers onbereikbaar.

  Snelle en goede service - Review over FietsenConcurrent

  Ik heb een e-bike gekocht via de fietsenconcurrent. Tijdens de garantie periode heb ik een klein defect gehad aan de ondersteuning van de fiets, na contact kon je de fiets direct brengen en werd de fiets binnen twee dagen gerepareerd. Nu is mijn zadel defect en de fiets meer dan 2 jaar oud en de garantie verlopen dit was geen probleem heb gewoon een nieuw zadel gekregen. Voor mij is dit een bedrijf dat zeker een warme douche verdiend. Ga zo door, en nog hartelijk bedankt.

  Sterke punten
  Vriendelijk personeel, een prima service en advies

  Zwakke punten
  heb ik niet gevonden.

  Drama - Review over T Fietshokje

  In juni een 2e hands fiets gekocht. Batterij bleek al snel kapot te zijn. Na wekelijks bellen een andere batterij gehad met een aannemelijke mindere radius. Batterij verder goed, maar heb niet voor niets voor zwaardere batterij gekozen. Wederom wekelijks bellen, allerlei beloftes en loze woorden. Excuses te over, tot aan een zogenaamd ongeluk en ziekenhuis opname aan toe! Ze blijven naar elkaar verwijzen en doen net of je voor het eerst belt. Einde van het liedje in oktober: er is nog niets veranderd. Dramatisch slechte winkel, schande!

  Sterke punten
  Lekker verkooppraatje

  Zwakke punten
  Je krijgt niet wat je hebt afgesproken

  Garantie - Review over Edwin Groen Tweewielers

  ik heb een elektrische fiets bij hun aangeschaft en daar heb ik wat problemen mee gehad de accu en de motor gingen kapot en nog wat kleine dingetjes. Alles werd super (meestal was het garantie zeiden zij) opgelost en ik kreeg ook een nette leenfiets mee. Een leuke zaak met gezellig en vriendelijk personeel .

  Sterke punten
  Personeel dat de tijd voor je neemt ook al is het druk en groot aanbod van fietsen.

  Zwakke punten
  Het kan er wel eens druk zijn. Gelukkig kan je dan koffie pakken of fietsen gaan bekijken om een indruk te krijgen van het aanbod

  Garantie - Review over Edwin Groen Tweewielers

  ik heb een elektrische fiets bij hun aangeschaft en daar heb ik wat problemen mee gehad de accu en de motor gingen kapot en nog wat kleine dingetjes. Alles werd super (meestal was het garantie zeiden zij) opgelost en ik kreeg ook een nette leenfiets mee. Een leuke zaak met gezellig en vriendelijk personeel .

  Sterke punten
  Personeel dat de tijd voor je neemt ook al is het druk en groot aanbod van fietsen.

  Zwakke punten
  Het kan er wel eens druk zijn. Gelukkig kan je dan koffie pakken of fietsen gaan bekijken om een indruk te krijgen van het aanbod

  Sparta M7B scheurtjes in velg - Review over FietsenConcurrent

  Ik heb zon 1,5 jaar geleden een Sparta M7B gekocht bij de fietsconcurrent. Nu merkte ik dat het remmen niet zo makkelijk meer ging dus ik had ze wat bijgesteld. Maar daarna liep het achterwiel aan. Dus ik naar een lokale fietsenmaker, hij zou ze beide wel goed afstellen. Ik de volgende dag weer terug. Hij zei, je zal het niet leuk vinden, maar in je achtervelg zitten scheurtjes en daardoor zit er een slag in je achterwiel. Hij kan de spaken niet stellen, want dan maak je kans dat de spaken eruit getrokken worden. Balen dus en dat voor een fiets van rond de 2000 euro. Dus ik de fietsconcurrent bellen, ze gaven aan dat ik wat fotos moest mailen en het serienummer. Mail terug gekregen dat ze het konden maken, maar dan moest ik wel de fiets terugsturen a 60 euro. Dit terwijl de lokale fietsenmaker het voor 100 euro kan maken en ik dan een zwaardere velg krijg. Want als je de originele erin zet, dan heb je het probleem waarschijnlijk binnen 1,5 jaar weer. En ik doe echt geen gekke dingen met deze fiets. Nooit iemand achterop neem en hem voor woon werk verkeer gebruik. Fietsconcurrent konden er ook een zwaardere velg inzetten, maar dat valt dan niet onder garantie dus dan praat je over 60 euro retour sturen en dan de nieuwe velg en arbeidskosten ik denk dat je dan bijna aan de 200 euro zit. Al met geen goede deal. Wat heb ik geleerd hiervan? Goedkoop is duurkoop. Je bespaart dan wel in de aanschaf met het online kopen van een fiets, maar met garantie heb je dan wel een probleem. Oh ja, ik kan hem ook naar een lokale Sparta dealer brengen, maar dan wordt alleen de velg vergoedt, maar niet de arbeidskosten. Zon velg kost zon 25 euro en dan krijg ik weer een te lichte velg die na verloop van tijd weer kapot gaat. Word ik dus ook niet wijzer van... Ik kocht een Sparta M7B omdat ik dan wel een goede degelijke merk fiets zou hebben die jaren mee zou gaan. En nu na 1,5 jaar de achtervelg al vol met scheurtjes. Voor mij geen Sparta meer.

  Sterke punten
  Je wordt netjes te woord gestaan

  Zwakke punten
  Ze bieden geen goede service

  Slechte service - Review over Belga Fietsen

  Slechte service na klacht defect gazelle fiets voor garantie geclaimd. fiets was nog geen jaar oud en het stuur brak Bijna 4 week op het onderdeel moeten wachten en constant door de werkplaats aan het lijntje gehouden Fout lag bij Belga personeel Ze hebben niet eens de moeite gedaan om gazelle het stuur te laten beoordelen Blij dat er geen ongeluk door is gebeurd Ik moest het stuur zelf betalen Ze zouden de klanten wat meer commercieel moeten benaderen Op de eigen klachten site een klacht gezet maar deze is niet geplaatst zo kom je aan je goede cijfer en beoordeling Ik koop er nooit weer een fiets

  Zwakke punten
  Erg onprettig geholpen bij Belga fietsen aan het Sontplein Groningen

  Opgelicht? - Review over T Fietshokje

  Categorien Inloggen Aanmelden Voor bedrijven Review over 't Fietshokje charles charles 1 review 1 Ster 2 Ster 3 Ster 4 Ster 5 Ster 8 feb. 2019 Tweedehands E-bike gekocht voor mijn Tweedehands E-bike gekocht voor mijn moeder van 80 jaar bij Het Fietshokje in de Tempelierstraat in Haarlem . De Fiets koste 600 euro. Thuis gekomen blijkt de fiets aan alle kanten te rammelen en leek het wel houten wielen te hebben. Ook het display werkte niet,weken bezig geweest steeds andere oplossing,maar hij bleef trillen. Omruilen kon maar er moest wel 125 bij betaald worden voor een fiets die 500 euro koste Deze fiets die een waarde had van 500 euro maar waar 725 euro voor betaald moest worden had een zeer slechte batterij Mijn moeder heeft met die fiets 2 keer moeten lopen omdat de accu na 3 km leeg was. Bij het Fietshokje kregen we te horen dat we moesten wachten tot er een andere accu kwam van een zelfde merk fiets, hoelang dit ging duren geen idee geduld hebben. Bijna 3 maanden wekelijks langs geweest, steeds geen accu. Wel mochten we een andere fiets meenemen als vorm van service. Deze fiets had ook een accu die niet goed was waardoor moeders van 80 jaar 4 km kon lopen met de fiets, maar die kon meteen omgeruild worden. Andere accu erin gezet blijkt de hele accu behuizing gewoon gebarsten. Na het kijken op de website van Het Fietshokje blijkt dat deze derde fiets voor 400 euro geprijsd is. Bij het Fietshokje betaal je dus in totaal 725 euro voor een fiets van 400 euro die ook allerlei mankementen mankeert. Na contact via een ander filiaal van Het Fietshokje zijn ze bereid om de accu behuizing te vervangen of weer een andere fiets uit te zoeken, maar we zijn bang dat we dan eindigen met een fiets van 300 euro. Van aankoop tot aan de derde fiets heeft 7 maanden geduurd.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zeer slechte service, en duidelijk gericht op snel geld verdienen.

  Een pluim voor fietshokje - Review over T Fietshokje

  Fiets is vanmiddag geleverd. Prachtige fiets, ben er heel blij mee. Hij rijd fantastisch! Hartelijk dank voor de goede en snelle service! Bij vragen was er direct antwoord en de levering van de fiets door de koerier was ook prima. Ik zou een volgende keer weer hier een fiets kopen en het anderen aanraden.

  Sterke punten
  doen wat ze zeggen, niet duur, goede service, snelle reactie,vriendelijk en behulpzaam. Zo ook de koerier die de fiets bezorgde.

  Zwakke punten
  Ik heb geen bericht gehad op welke dag de fiets geleverd zou worden en koerier heeft van tevoren niet gebeld.

  Niet klantvriendelijkheid - Review over Stokebrook Rijwielhandel

  Na jaren klant te zijn geweest nu zeer niet klantvriendelijk behandeld. Te belachelijk voor woorden. Helaas zijn ze een klant kwijt