Leenders Bike Totaal

Home - Leenders Bike Totaal Leenders Bike Totaal heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van fietsen, race, atb en elektrische fietsen. Met een grote kledingafdeling en een vakkundige werkplaats. Daarnaast beschikt Leenders over een Koga shop en een occasion afdeling.

Leenders Bike Totaal Reviews

  Slechte service, niet nakomen

  Ik beveel Leenders niet aan. Er zat 60 euro prijsverschil tussen een fiets die online te koop stond en te koop was in hun winkel. Met erg veel praten zou ik uiteindelijk 12,50 euro korting krijgen die eraf gehaald zou worden. Bij het afhalen van de fiets bleek dit er niet af te gaan, maar waren dit 'rijklaarmaak-kosten' die vervielen. Kortom, nog steeds 60 euro prijsverschil! Erg slechte service van deze zaak. Ik koop in het vervolg wel via andere kanalen.

  Sterke punten
  Groot aanbod

  Zwakke punten
  Service en niet nakomen van afspraken.

  Ik voel me bedrogen

  Weinig km gereden, in de garantie, maar toch reparatie in rekening brengen
  Rekening sturen voor servicebeurt, maar ik heb een duur service abonnement
  Zeer lange wachttijden voor servicebeurten
  Onredelijk lage inruil maar bij aanschaf mooie praatjes, lelijk. Ik kom hier nooit meer

  Sterke punten
  Verkooppratjes

  Zwakke punten
  Beloften worden niet waargemaakt, slechte service

  Geen fiets kopen hier

  Speedbike gekocht, maar continu problemen mee. Problemen worden niet of slecht opgelost en niks valt onder garantie???

  Sterke punten
  Goeie verkooppraatjes

  Zwakke punten
  Slechte service en slechte kwaliteit. Speedbike gekocht, maar continu problemen mee.

  nooit hier een fiets kopen!

  Ik heb 2.5 jaar geleden een Sparta Marathon gekocht. Het is daadwerkelijk een en al ellende met deze fiets. Minimaal 10 keer is de fiets al opgehaald om gerepareerd te worden voor verschillende gebreken. Het ergste is nog dat het vaak nog niet eens is gerepareerd. Medewerkers van de werkplaats bellen je niet terug terwijl ze dat beloven. Vervolgens krijg je de fiets terug met geen enkele uitleg wat er gerepareerd is. Chauffeur vergeet een leenfiets mee te brengen. Ook verwisselen ze in de werkplaats de fietsen waardoor er gewoon een andere fiets van iemand anders bij mij wordt afgeleverd. Ik heb een gesprek aangevraagd om het over de fiets te hebben, omdat dit gewoon een zeer slechte fiets is. Dit weigeren ze gewoon omdat ze “zogenaamd” eerst willen weten wat er weer mis is met de fiets. Vervolgens krijg je er niks meer over te horen. Geregeld krijg ik de fiets terug van reparatie terwijl er zich gewoon precies hetzelfde probleem voordoet. Ik zou nooit en ook maar nooit hier nog een fiets kopen, evenals een aantal anderen die ik ken. Zij hebben ook problemen met hun fiets. Iedere keer wanneer ik ze weer bel omdat er weer iets niet werkt betreuren ze het, echter gebeurt er helemaal niks!

Bezoek Leenders Bike Totaal

Schrijf een review