Atlas Fietsen

Fiets Kopen bij Atlas Fietsen | Uw Goedkope Fietsenwinkel! Jouw fiets kopen doe je bij onze fietsenwinkel in Alphen en Zoetermeer. Atlas Fietsen biedt een varieteit aan hoogwaardige fietsen. Bekijk de modellen!

Atlas Fietsen Reviews

  Fietsprobleem

  Mijn fiets probleem hebben de mannen keurig opgelost.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\nDik tevreden !!!

  service verlening

  niets dan lof voor de service-verlening door atlas fietsen in aphen aan de rijn.
  een zeer klantvriendelijke benadering.
  een verrichting aan je fiets van hooguit een paar minuten wordt als service-verlening beschouwt.
  alle waardering voor deze benadering

  TOP service

  Ik ben niet zo van het recensies schrijven, maar voor Atlas fietsen maak ik echt een uitzondering. Ik heb niet echt geluk met mijn speed pedelec, dat is niet te danken aan Atlas maar aan de fabrikant. Steeds weer wordt ik enorm positief verrast door de service van de mannen van Atlas Zoetermeer. Keer op keer wordt de juiste zorg en service geleverd. Fiets storing? breng maar langs, leenfiets staat klaar. Als er onderdelen van de fabrikant moeten komen, word ik netjes op de hoogte gehouden. Kan ik niet verder, dan wordt de fiets zonder meer opgehaald. Dit is een bedrijf waar mensen werken die begrijpen wat een klant hoppt (of misschien stiekem verwacht) te vinden. Chapeau!

  Sterke punten
  Service!!

  Zwakke punten
  Ik heb ze oprecht nog niet kunnen ontdekken, of het moet zijn dat ik wel eens moet wachten omdat ze het zo druk hebben....

Bezoek Atlas Fietsen

Schrijf een review