Van der Linde

Vanderlindealmere Van der Linde is sinds 1983 gevestigd met zijn fietsenwinkel en werkplaats in Almere. Electrische fietsen, stadsfietsen, mtb, race en triathlon . Helmen, schoenen, kleding tot onderdelen, tassen en voeding. Fietsmerken als Specialized, Giant, Cube, Gazelle, Cortina, Bulls, Pegasus, Alpina en Santos. Fietsvakantie

Van der Linde Reviews

  Eén en al ellende

  Waardeloze service. Vrij dure Gazelle fiets gekocht, in een jaar tijd al een spaak afgebroken. Vlak daarna een volgende. "Geen stoepen op- en af fietsen!" Nou, ik heb nieuws, op weg naar mijn werk kom ik geen enkele stoep tegen. Garantie? Ja hoor, totdat je voorwiel de schuifdeur is gepasseerd. Nog maar een keer gekozen voor een reparatie en een onderhoudsbeurt van bijna €100,-.... "Willen jullie dan m'n voorband ff checken? Die loopt langzaam leeg." Bij ophalen gewoon half leeggelopen voorband, geen r**t aan gedaan. Loopt nog steeds langzaam leeg. Leuk, die "reparatie"afdeling. Zo lekker klantvriendelijk ook! Bedankt, vd Linde! Deze klant zoekt vanaf nu wel een andere fietsenwinkel! Ik raad deze winkel dan ook met klem af!

  Na veel gezanik en gezeik en nog meer gebroken spaken hebben deze prutsers een nieuw achterwiel gemonteerd. Wij blij, totdat bleek dat de versnelling nu geblokkeerd is. Voorgesteld om de fiets op te halen, te repareren en terug te brengen, we verwachten natuurlijk een goedwerkende fiets. En hebben niet veel zin meer om elke maand de fiets ter reparatie hierheen te transporteren. Dàt zijn de heren van deze winkel niet van plan, dat kost ons €45,-. Wacht effe... jùllie leveren een wanprestatie voor de zóveelste keer, en wij mogen weer van alles regelen? Lekkere klantenservice hoor! Zo lekker vriendelijk ook aan de telefoon. Heeft wat weg van een malafide autohandelaar. "Tòpbedrijf"!

  Sterke punten
  Verkooppraatjes.

  Zwakke punten
  De reparatieafdeling.

Bezoek Van der Linde

Schrijf een review